Fotbollsresa med WIS

maj 18, 2024 21:05:39 Stig Sjögren

 

Nostalgimatch

Årets Allsvenska innehåller ett antal Jubileum. För det första, Allsvenskan firar i år 100 år! Första upplagan vanns 1924 av GAIS. IF Elfsborg (från början Borås Fotbollslag) fyller under året 120 och har spelat åttio år i Allsvenskan.

Westgöta IHS brukar ordna en resa till något idrottsevenemang i stort sett varje år. Med tanke på ovanstående har styrelsen beslutat att vara på hemmaplan. Söndagen den 25 augusti med start klockan 14.00 spelar Elfsborg mot IFK Göteborg. Denna match har också utsetts till Allsvenskans nostalgiomgång. Nu erbjuds medlemmarna i WIS att vara med och titta på denna match tillsammans. Vi har reserverat 300 biljetter och priset per biljett är 320 kronor. Varje sällskap/föreningar får själva ordna med resan till Borås. Gör gärna detta tillsammans med någon/några ”grannar”. WIS arbetar också med att försöka få till en gemensam träff på något matställe före matchen.

Eftersom WIS har tillgång till 300 biljetter tilldelas de till de som först anmäler sig. Anmälan görs till Carl-Erik Johnsson på mail:  carl-erik.johnsson@telia.com  alternativt på telefon:  0708-16 15 51.

Välkommen önskar Westgöta IHS!

Se inbjudan här:  Nostalgimatch och hett västderby